En aquests tres anys ha aprés moltes cosses: escriure,parlar,descriurem ami, a altrews persones a animals a objectes... a editar a la wiki. També he aprés cosses interessants, com pr exemple el riu Nil es e ri mes llarg dl mon, que hi ha diferwe


Des de quart que he aprés moltes coses en anglès. Vam editar varies parts del món on parlen en angès com Escocia. També vam estudiar alguns animals en parelles o explicar el que haviem fet a l'estiu. A la setmana del projecte de 5è vam trevallar el menjar d'altres paisos. Fent 6è vam estudiar esports olimpics i alguns atletes famosos. També vam estudiar Egipte un parell de vegades: a 5è i al projecte de 6è. Aquests anys m'ha agradat molt l'English Day i també traballar amb ordinador. PAU 6ÀEn aquests tres anys que he fet engles he après moltes coses. A principis de quart vam aprendre a fer un voki, va ser molt divertit. A cinquè vam aprendre a fer un glogster, ens va quedar molt bé, perque vam fer grups i tothom buscava algauna cosa i al final ho ajuntavem tot. També vam aprendre quins eren els menjars tipics de arreu de món. A sisè he apres moltes cose com per exemple: com fer una biografia, els ordinals..., pero el que mes m'ha agradat va ser el projecte de Egipte.
Bruna 6A


He après a utilitzar programes que no coneixia, a fer oralment una biografia en anglès, a cunstruir frases, a anglès també he après a fer rutes, hem anat al poble relacionant el tema de les rutes, a anglès hem explicat com editar una wiki, a fer poemas amb anglès , savernos guiar amb un mapa, a fer mapes conseptuals al popplet, escriure la data en anglès, també hem après que no sempre el google transleitor et diu el mateix que en el altre text.
Hem après a treballar en grup, els nombres cardinal i ordinals, hem treballat els dies importants de altres països, a fer piràmides amb paper.Ha cantar karaoke, el menjar tradicional d'altres lloc, els verbs regulars i irregulars , he après a fer les competencies bàsiques ia pronunciar millor.
Durant aquests tres anys m'ha agradat tot menys l'activiti book